Köszöntő

A járványügyi helyzet romlása sajnos most sem engedi, hogy a Magyar Neurológiai Társaság 38. Kongresszusa 2021. december 2-4. között személyes jelenléttel megrendezésre kerülhessen Siófokon.

A kongresszus programját teljes egészében bemutatni jelen helyzetben nincsen lehetőségünk, továbbra is az a célunk, hogy személyesen, párhuzamos szekciókban tarthassuk meg a tervezett, gazdag programot.

A kongresszusra beérkezett izgalmas tudományos előadásokból és szimpóziumokból mutatunk be Önöknek egy válogatást a mostani alkalommal, az idegtudományok területén aktív szakmai társaságok és a támogató gyógyszergyártó cégek közreműködésével.

Az elmúlt év nagy szakmai és emberi kihívást jelentett valamennyi Kollégánk számára, és kijelenthetjük, hogy a neurológiai betegségekről való gondolkodásunk is jelentősen átalakult.

A COVID világjárványt átélve új értelmet nyert Kongresszusunk mottója, amit még 2019-ben fogalmaztunk meg: Neurológia – jövő a jelenben.

Őszintén reméljük, hogy partnereink és támogatóink bíznak bennünk, a majdani kongresszus és a mostani program válogatás szakmai értékében, és támogatásukkal lehetőséget nyújtanak minél több hazai kollégának, hogy naprakészen tudják kezelni betegeiket.

Sok szeretettel várjuk a kedves Kollégákat most újra a virtuális térben, de reményeink szerint mihamarabb személyesen is, a rendezők:

Prof. Dr. Bereczki Dániel Prof. Dr. Kamondi Anita