Absztrakt leadás

A későbbiekben a 38. kongresszus személyes jelenléttel történő megrendezése előtt újra lehetőséget kínálunk POSZTER / FIATAL NEUROLÓGUSOK FÓRUMA / ESETBÖRZE előadások bejelentésére.

Absztrakt leadás

Az absztrakt beküldés feltételei

  • Az előadás anyaga korábban hazai publikáció formájában nem jelent meg
  • Terjedelme minimum 1500 maximum 2500 karakter
  • Szerkezetét tekintve tagolt (Bevezetés/Módszerek/Eredmények/Következtetés)
  • Tartalma informatív
  • Vizsgálatok esetén kiértékelt adatok
  • Legalább az egyik szerző részt vesz a kongresszuson
  • Az előadó akadályoztatása esetén legkésőbb egy héttel a prezentáció előtt írásos formában jelzi azt a Kongresszusi Irodának

A fenti feltételeknek nem megfelelő absztrakt esetén előadás nem tartható.

Absztrakt visszaigazolás

A visszaigazolásokat a poszter absztrakt elfogadásáról/elutasításáról a kongresszus hivatalos időpontját megelőzően 60-45 nappal a felelős szerzőnek elküldjük. Ha eddig az időpontig nem kap értesítést, kérjük jelezze a support@congressline.hu e-mail címen.

A Szervező Bizottság fenntartja a jogot arra, hogy az absztraktokat elbírálja, szükség esetén átdolgozásra visszaküldje a szerzőnek, előző években publikált anyagokat nem fogad el.

Technikai segítség

Ha nehézségei adódnak az absztrakt leadás során, kérjük jelezze a support@congressline.hu e-mail címen.

Absztrakt leadási útmutató

Válassza ki a megfelelő internet böngészőt!

Az on-line rendszer a jelenlegi, legtöbb böngészőn tökéletesen működik. Kérjük, győződjön meg, hogy az alábbi megfelelő böngészők egyikét használja az absztrakt leadásakor. Ha nem, a megfelelő böngészőt az on-line rendszer nyitó oldaláról letöltheti.

Windows:

Internet Explorer 9.0+ (Kérjük ellenőrizze a használt Internet Explorer verzió számát mielőtt elkezdi használni!)
Mozilla Firefox 4.0+
Google Chrome 13.0+
Opera 11.0+

Mac OS X:

Safari 5.0+
Mozilla Firefox 4.0+
Google Chrome 13.0+
Opera 11.0+

Formai követelmények

Előadás típusa

Kérjük válassza ki az előadás típusát:

  • Poszter (e-poszter)
  • Esetbörze: szóbeli rövid előadás, esetismertetés
  • Fiatal Neurológusok Fóruma: önálló kutatás

Szerzők

Kérjük tüntesse fel az összes szerzőt abban a sorrendben, melyben szeretné, hogy az absztrakt fejlécében megjelenjen. Jelölje ki a szerzők közül az előadó személyét!

Munkahely/Osztály/Város

Adja meg az összes szerző munkahelyét. Ha egy szerzőnek több munkahelye is van, kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel a többi munkahelyét.

Absztrakt hosszúsága

Az absztrakt minimum 1500 karakter, maximum 2500 karakter hosszúságú lehet, a szóközöket tartalmazza. A cím sor, a szerző sor, és a munkahely sor nem számít a karakterszámba.

Kulcsszó

Kérjük jelöljön meg min. 2, max. 5 kulcsszót.

Felelős szerző

Felelős szerző az a személy, aki az adatait megadja, amikor a rendszerben új felhasználóként lép be. A leadott absztraktokkal kapcsolatos összes értesítést az ő e-mailjére küldjük. Az ő felelőssége az összes információt eljuttatni az absztraktban közreműködő szerzőknek illetve előadónak.

Korrektúra

Kérjük ellenőrizze az absztraktját! Győződjön meg arról, hogy az esetleges speciális karakterek helyesen jelennek meg. Ha hibát talál, a VISSZA gomb használatával ki tudja javítani.

A helyes absztrakt leadás a szerzők felelőssége.

Az on-line rendszerben feltöltött absztraktról a program a megadott e-mail címre automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben ezt nem kapja meg a leadó személy, az absztrakt beadása vagy sikertelen volt  vagy rossz e-mail címet adott meg, esetleg ellenőrizze a levélszemét mappáját! Kérjük, ellenőrizze még egyszer a leadott adatokat, böngészőjét vagy hívja a Szervező Irodát. A Program Bizottság a határidőn túl és nem megfelelő módon leadott absztraktokért nem vállal felelősséget.

Az absztraktokat módosítani/törölni a leadási határidőig bármikor lehet!

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem tudok hozzáadni új adatot a Munkahely/Osztály/Város mezőkhöz. Az ÚJ FELVÉTELE, HA NINCS A LISTÁN gombra kattintok, de semmi nem történik.

Kérjük ellenőrizze internet böngészőjét, Ön valószínűleg az Internet Explorer 7.0, vagy korábbi verzióját használja, amivel a rendszer nem működik tökéletesen. A megfelelő böngészőt az absztrakt kezelő rendszer nyitóoldaláról letöltheti.
https://manet2020-abstract.congressline.hu/congressline/abstract/frontend

Hogyan ellenőrizhetem a böngészőmet?
Nyissa meg azt a programot, amivel az internetet használja. Kattintson a súgó menüre és nézze meg az Internet Explorer névjegyét, ha 7-es frissítse böngészőjét egy újabb verzióra.

A rendszer nem fogadja el az e-mail címemet.
Az e-mail címbe ne írjon nagy betűket, mindig kis betűket használjon!

A MENTÉS ÉS ELŐNÉZET gombra kattintottam és nem történik semmi.
Kérjük ellenőrizze az összes beírt adatot és keressen pirossal kiemelt hiba üzeneteket vagy töltse ki a hiányzó kötelező mezőket.

Gyakori üzenetek például: Válassza ki az előadót!, Ellenőrizze az absztrakt hosszúságát! Minimum karakter 1500, stb.

A MENTÉS ÉS ELŐNÉZET gombra kattintottam és a rendszer nem mentette el az absztraktomat.
MENTÉS ÉS ELŐNÉZET gombra kattintva, ellenőrizheti absztraktját.

Ha módosítani szeretné, a szerkeszt gombra kattintson. Ha az absztraktját rendben találta, kattintson a mentés gombra, így az absztraktját a rendszer elmenti.